Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Niger

Onroerend goed te koop in Niger
Niger is een niet aan zee grenzende staat in West-Afrika. Het grenst in het noorden aan Algerije en Libië, in het oosten met Tsjaad, in het zuiden met Nigeria en Benin en in het westen met Burkina Faso en Mali. De hoofdstad is Niamey.

Zoals in alle Afrikaanse landen, is het niet eenvoudig om grote kansen te vinden op de vastgoedmarkt, maar Niger, dankzij de exponentiële bevolkingsgroei en het ontwikkelingsbeleid van de overheid, ervaart een speciale en bevoorrechte situatie.


Meer dan 1,3 miljoen mensen wonen, werken en spelen in de hoofdstad van Niamey, waardoor het het ware menselijke hart van Niger wordt.
Niger heeft een lage menselijke dichtheid. Daarom biedt het aanbod aan steden en onroerend goed veel kansen voor beleggers die geïnteresseerd zijn in het kopen van onroerend goed in Niger.

De regering wil zoveel mogelijk investeerders aantrekken om te investeren in de vastgoedmarkt van het land en heeft plaatsgemaakt voor vele renovaties in stedelijke centra zoals Niala Niamey, Zinder Saboua, Diffa Shawa en Taoua Sokola).
Wat betreft onroerend goed te koop in Niger, dit is een land met een aanzienlijk potentieel dat ook wordt geholpen door de groei in de sectoren mijnbouw, olie, landbouw, energie en infrastructuur.

 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB